Calendare

Calendar de perete Oradea

Calendar de perete Oradea Format A3 (297 X 420 mm), 6 file + coperta, tiparit in doua culori, contine grafica cu edificii din Oradea, suport de carton, hartie cretata de 170 grame, finisat cu spirala metalica si agatatoare metalica.
Personalizarea se poate face pe partea de jos a suportului de carton.

Calendar de perete personalizat

Calendar de perete personalizat Format A4 culcat, 6 file + coperta (2 luni / pagina), tiparit policromie pe ambele fete (contine imagini alese de catre client), hartie cretata de 250 grame, finisat cu spirala metalica si gaurit la mijloc.

Calendar de perete triptic 1

Calendar de perete triptic 1 Format A3 (297 X 420 mm), 12 file + suport, tiparit in doua culori pe hartie cretata de 90 de grame, finisat capsat, cu foile perforate pentru inlaturarea lor usoara.
Personalizarea poate fi realizata in partea superioara.

Calendar de perete triptic 2

Calendar de perete triptic 2 Format A3 (297 X 420 mm), 12 file + suport, tiparit in doua culori pe hartie cretata de 90 de grame, finisat cu lunile separate si lipite pe un suport de carton dand posibilitatea de a fi indepartate separat (se poate plia in trei).
Personalizarea poate fi realizata in partea superioara.

Calendar de birou triptic

Calendar de birou triptic Format 9,5 X 10,5 cm, 12 file, tiparit in doua culori pe hartie ofset de 80 de grame pe suport triunghiular de carton, finisarea realizata in partea superioara prin spirala mecanica.
Personalizarea se poate face pe suportul de carton, in partea inferioara.

Calendar de birou piramidal

Calendar de birou piramidal Format 210 X 100 mm, 6 file, tiparit policromie pe ambele fete cu poze alese de client pe hartie cretata de 170 de grame, pe suport triunghiular de carton, finisarea realizata in partea superioara prin spirala mecanica.
Personalizarea se poate face pe suportul de carton, in partea inferioara.

Calendar de buzunar

Calendar de buzunar Format 70 X 100 mm, tiparit policromie pe hartie cretata de 250 de grame.

Calendar cub

Calendar cub Policromie, carton cretat de 300 de grame., infoliat, stantat (se imbina sub forma de cub cu latura de 10 cm.), cu imaginile alese de client.

Vezi toate produsele si serviciile oferite de GrafX

Daca nu gasesti informatiile pe care le cauti, contacteaza-ne.

GrafX